Какво ни носи 2021, според нумеролозите

Краят на 2020 година е. Събитията от изминалата година, причинени от пандемията, оставиха малцина без последствия, както психически, така и физически.

Какво обаче показва нумерологията – науката, на която много хора се доверяват заради доказаните й прогнози за бъдещи събития. С това ни запознава порталът Локално.

Според нумерологията сборът от цифрите 2020 г. е 4.! С такъв сбор е годината, в която започва Втората световна война, през 1939 г. (1 + 9 + 3 + 9 = 22 = 2 + 2 = 4).

В година ЧЕТВОРКА, каквато беше 2020-та, връзките с хората намаляват, няма социализация и ценностите са ограничени във всеки смисъл. Изминалата година определено не беше подходяща за някакви нови дейности. През тази година под знака на номер 4 нашата жизненост намаля. Всеки се отказа от много неща по свой начин. Възникнаха много тежести, препятствия и притеснения.

Но 2021 г., според нумерологията, ще промени много неща. Тя е под знака на числото 5, което носи свобода в действията, както и нещо ново и красиво. Тя вещае и промяна. Пътуванията отново ще станат възможни.

Светът ще се събуди и ще станем свидетели на нови промени в живота на хората.

Следващата 2021 г. е много добра година за излизане от рутината, която чувствахме през изминалата година, но повечето от нас ще се нуждаят от много усилия, за да подобрят настроението си.

2021 г. носи удоволствие от личната свобода, така че нека се опитаме да се възползваме максимално от това. Въпреки че няма да можем да компенсираме всичко, което ни беше отнето миналата година, не бива да оставяме някои нови преживявания и възможности, които ще се появят.

Нови приключения, личен напредък, но и промени - всичко това ни носи новата 2021 година. Всички тези нови възможности ще ни помогнат да изоставим старите навици от миналото и да се възползваме от добрите промени, които ще ни донесе следващата година, какзват нумеролозите.