Какво да очакваме от 2022-ра

Според китайския астрологичен календар 2022-ра е годината на Водния Тигър.

Годината на Водния Тигър носи големи и драматични промени и предизвикателства, които ще нарушат реда в живота на зодиите. Годината ще бъде бурна и наситена със събития и повечето зодии ще се изкушат да се впуснат във всякакви рискови ситуации.

Китайската нова година започва от 1 февруари 2022 г. и ще продължи до 21 януари 2023 г. и ще бъде под знака на елемента Вода. Тя ще бъде объркана, но богата на енергия, увереност и спонтанност.

Трябва да сте готови за много изненади и когато работите върху нещо, бъдете готови, че във всеки момент може да поеме в различна посока, казват астролозите.

Според астролозите тази година е добра за нова кариера. Ако имате проект, който се е провалил или не се е осъществил до този момент, му дайте шанс през годината на Тигъра, защото новите и оригинални идеи ще получат много възможности.

В годината на Тигъра трябва да сме внимателни с парите. Ако не - може да загубите цяло състояние, прекалено бързо. През 2022 г. постоянно ще се изкушавате да действате бързо, но не се поддавайте на импулси, когато са намесени пари.


През 2022 година, спроед китайския хороскоп, отношенията с близките хора у дома ще са спокойни и хармонични и егоизмът ще намалее драстично.

Трябва да бъдете внимателни в любовта, защото подобен период често се свързва с дребни проблеми на любовния фронт. Отношенията могат да бъдат обтегнати, а ако нямате половинка, бъдете особено внимателни, когато излизате на среща. Не прибързвайте нито със сериозни връзки, нито да съдите и отсявате хората срещу вас преди да ги опознаете наистина добре. Просто бъдете внимателни и всичко може да бъде изключително балансирано и положително - съветват астролозите

Цветовете, които носят щастие в Годината на Тигъра са синьо, зелено и червено.