Започна китайската година на Водния заек

Според китайската астрология 2023-та е годината на Водния заек.

Тя започва на 22 януари и ще продължи до 9 февруари 2024 г.

Последните години на Заека са били 1951, 1963, 1975, 1987, 1999 и 2011.

В китайската астрология Заекът символизира търпение и късмет, точно противоположното на изминалата година на бурния и динамичен Тигър. Годината на Заека ще донесе това, което ни липсваше през 2022 г: мир и успех! Венера е ръководещата планета на годината.

Според китайския хороскоп новата година ще бъде благоприятно време за всички зодии и изключително щастлива година за повечето от тях. Всички зодии ще имат успех в любовта, а повечето от тях ще успеят да преминат на следващото ниво в кариерата. Здравето също не е по-малко добро, тъй като няма да се появят сериозни проблеми по пътя на нито една зодия.

Годината на Заека ще донесе по-малко гняв и повече релакс. И още добри новини: тази година парите ще "идват" много по-лесно от преди.

Това е годината на целенасочените и самостоятелни хора, които постоянно и на всички места научават нещо, усъвършенстват знанията си.

2023-та ще е добра за кариерата

Тази година ще бъде изпълнена с професионални успехи и напредък. Но и това изисква много усилия и сериозен ангажимент. Късметът ще бъде на страната на всички зодии и често ще забелязвате, че можете да постигнете всичко, което сте си наумили, казват китайските астролози.

Бизнес партньорствата също ще са печеливши. 2023 ще е страхотна година във финасов аспект.

Според астролозите към края на годината животът ни ще протича привидно монотонно и ще сме склонни да се самозалъгваме. Въпреки това, дуализмът на Заека препоръчва предпазливост, защото тази година може да донесе удари под пояса - финансови земетресения и социални сътресения.

Известно е, че Заекът е страхотен в грижата за парите, като носи много богатство и просперитет на вашето финансово състояние. Можете да си изкарвате прехраната без много усилия и затова старото мото „Работете по-умно, а не по-трудно“ е много вярно за всичко, свързано с пари през 2023 г.

Това е годината да правите нещата, които искате и смеете, „всичко или нищо“, както се казва.

Емоциите

2023 ще бъде година, изпълнена с положителни емоции и отлични обстоятелства за започване на романтични връзки. Един от най-важните съвети тази година е да се опитаме да следваме страстите си и да отделим време за дейности, които ни харесват и ни карат да се чувстваме добре.

Годината е страхотна за раждане на бебе. Китайският зодиак за 2023 г. показва, че най-високите шансове за зачеване на момче са през месец юли, а най-големите шансове да имате момиче са през месец април, казват астролозите.

Връзките в живота ни са друга област, на която трябва да обърнем внимание, като интроспекцията е необходима, за да ги стабилизираме и хармонизираме.

Според китайския зодиак, мантрата на китайската Нова година, която започва на 22 януари, е да обмисляме всичко, което се е случило досега, особено събитията, произтичащи от годината на бурния Тигър, която приключи.