Борисов: Имунитет не ми трябва

Днес подадох заявление. На мен имунитет не ми трябва. Като премиер не съм имал и след това не ми трябва. Затова напуснах и двата избирателни района, където спечелих и лидерския двубой- обяви днес Борисов.

"И г-жа Нинова, и Слави Трифонов, и Христо Иванов ги победих в лидерските двубои", каза Бойко Борисов, информирайки, че е подал заявление пред ЦИК, с което се отказва от мястото си като депутат в настоящото Народно събрание.

Благодарен съм на Господ, защото от 31 многомандатни избирателни района - спечелихме в 24, някои имат претенции за 1-2. Той отбеляза, че ДПС са спечели в три избирателни района, а партията на Слави Трифонов в един.

„Опонентите ни се опитаха да говорят за срутищата ГЕРБ и какво стана – срутиха се те. Такова срутване като на БСП аз не съм виждал десетилетия наред”-коментира премиерът.

„Изборите се правят, за да се направи управление. В предизборната кампания се говори с кое си по-добър, но след това целта е да се направи правителство и стабилно управление, за да можеш това, което си говорил, да го изпълниш. За разлика от другите ние решаваме проблеми, които сме наследили от десетилетия”- отеляза още Бйко Борисов.