Братът на Лилана: Не познавам Васил Божков

По време на разпитите ме питаха дали познавам Васил Божков и аз чистосърдечно си казах, че нито го знам, нито съм го виждал този човек. Със сестра ми нямаме общ бизнес. Тя се занимава с неща, от които аз не разбирам. Единствената връзка е, че ми е роднина.

Това заяви бийтбоксърът Александър Деянов-Скилър по бТВ. Той беше обвинен в злоупотреба с евросредства, заедно със сестра си Лиляна Деянова - Лилана, и съдружника ѝ Мартин Димитров. Той определи обвиненията срещу него като странни и нелепи.

Коментират се АПИ, връзките с Васил Божков, а това са неща, от които аз не разбирам. Живял съм в творчески свят и винаги съм се занимавал с музика, каза още Скилър за бТВ

Никога не съм откраднал и един лев, не дължа един лев дори на приятели, камо ли да съм участвал в кражба от държавата, категоричен бе Деянов. Скилър каза и, че трудно ще събере гаранцията от 50 000 лв, за което има 10 дни, дори обмислял ипотека. Първоначално присъдата ми беше 100 000 лв, което ме прави един от най-големите престъпници у нас, заяви той.

Впоследствие сумата беше намалена наполовина.

Скилър е на 31 години. Той е един от първите, които внасят културата на бийтбокса в България. На 19 години става първият бийтбокс шампион на страната - през 2007 г. , 2012 -та става световен шампион по бийтбокс." Върху името ми е лепнато незаслужено петно , ще направя всичко , за да го изчистя". -каза за бТВ Александър Деянов

Той е спечелил евросредствата за бийтбокс обучение. По думите му , тази програма е била негова мечта . България има много таланти , ние сме водеща сила в бийтбокса - казва носителят на световна бийтбокс-титла Скилър.