Дженифър Лопес и Бен Афлек заедно

Дженифър Лопес сложи край на догадките от последните месеци за подновения си роман с Бен Афлек, публикувайки снимки от рождения си ден, съобщава сайтът на сп. "Пийпъл".

Лопес, която вчера стана на 52 години, качи на страницата си в Инстаграм фотографии на яхта в Сен Тропе, Франция. Най-голямо вълнение в социалните мрежи обаче предизвика снимка, на която Дженифър Лопес е в обятията на Бен Афлек и двамата се целуват.

Близки до двойката разкриват за "Пийпъл", че Дженифър и Бен са "влюбени до полуда" и че всеки от тях е "любовта на живота" на другия.

Двамата освен това силно се надяват този път нещата помежду им наистина да се получат.

За подновения им роман за първи път се заговори през април тази година, след като Дженифър Лопес и бившата бейзболна звезда Алекс Родригес отмениха годежа си, след продължила четири години връзка.

Лопес и 48-годишният Афлек бяха заедно през 2002 г. Горещата двойка тогава се сдоби с прозвището Бенифър и беше следена отблизо от медиите.

През ноември същата година беше оповестена новината за годежа им. През 2003 г. обаче двамата отложиха септемврийската си сватба, дни преди датата. Двойката окончателно отмени годежа си през януари 2004 г., припомня изданието.