Борисов: Президентът Радев ме следи и снима с дрон

Манипулация и компромати нарече на извънреден брифинг на ГЕРБ премиерът Бойко Борисов публикувания аудио запис и снимки от неговата спалня. Целта е да ни смачкат психически, след това ще ни посегат и физически .

Искат да ме скарат с всички, с Цвета Караянчева. А тя знае колко я уважавам - посочи Борисов.

/Записът , в който цинично и грубо се говори за председателя на Парламента Цвета Караянче а и за бившия и сегашния главен прокурор се твърди, че е неговият глас . Снимките го показват гол в спалнята му , с шкафчета пълни с евро и кюлчета злато. /

Защо се прави това сега? Защото юли е важен, каза Борисов.

Кога станах неудобен - когато извадихме страната от една орбита и с придобиването на самолетите F16 я прехвърлихме към истинската евроатлантическа ос. От тогава се роди омразата към нас, каза още той.

Това е стилът на КГБ, така пише в учебниците им- каза Борисов.

Докато говореше до него бяха председателят на парламента Цвета Караянчева, финансовият министър Владислав Горанов, председателят на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова , цялото ръководство на ГЕРБ, кметът на София Йорданка Фандъкова.

Сега чакам да се направи проверка. Прокуратурата вече се е самосезирала.

Целта е да се разбие флагмана Борисов и след това и ГЕРБ!

На въпрос на журналисти кой стои зад това? Той отговори: Президенът Радев, БСП, Мая Манолова, Цветан Цветанов, Слави Трифонов, всички ДСБ-та и подземните кълбета ,които са готови да се прегърнат с всеки комунист , но да не е ГЕРБ.

" Президентът Радев, не съм го казвал досега, си позволява да ме сниима с дрон и когато кажа на охраната му, че ще го сваля този дрон, той го прибира. Докарва го на терасата, пред входа ,на едни метър от мен , и го прави много пъти! И когато кажа на охраната, те казват, ми той президентът го управлява".

Аз имам да вкарам държавата в банковия съюз и в еврозоната! Имам много важни геостратегически задачи месец юли-каза премиерът Борисов на скандална ПКФ в централата на ГЕРБ.