Инцидент на Орлов мост

Напрежение възникна на "Орлов мост", който втори ден е блокиран от антиправителствени протестиращи. Един мъж е задържан от полицията, след като влеза в конфликт с възрастна жена, предаде Нова тв.

Задържаният е Петър Кърджилов- бивш пиар на Десислава Иванчева. Той напада възрастна жена, заливайки я с вода. Жената от своя страна пък го удари с бастуна си. Случката се разиграва по време на живо включване е ефира на NOVA.

Възрастната жена заяви, че е ударена от млад мъж от протестите. Тя се възмущава от това, че кръстовището е блокирано и заяви, че е гласувала за правителството.

Протестиращите от своя страна обясняват, че възрастната жена от един час обикаля "Орлов мост" и ги псува, размахва бастун и дори ги замеря с него. Това е предизвикало по-острата реакция на арестувания малко по-късно Кърджилов.

Полицаите на Орлов мост се намесиха , за да предотвратят по-нататъшен сблъсък между мъжа и жената. Няколко души от тях направиха кордон около Кърджилов . По време на задържането му той театрално силно викаше: "Задържат ме , боли ме..."

След минути той беше откаран с полицейски бус.