Джорд Клуни обмисля да се отдаде на децата си

Джордж Клуни е решил да намали до минимум ролите си и постепенно да се оттегли от филмовата индустрия, пишат чуждестранни медии.

Въпреки че през последните две години медии непрекъснато пишат, че актьорът и съпругата му Амал се развеждат, двойката изглежда по-щастлива от всякога.

Актьорът наскоро говори за това колко е важна за него Амал и как му харесва да върши "домакинската работа" в дома им по време на карантината, като шиене и пране на дрехи. Всъщност изглежда, че един от най-желаните актьори в света се радва толкова много на отглеждането на децата си и на семейния си живот, че сериозно обмисля да напусне Холивуд и да се отдаде единствено на родителството.

Източник, близък до актьора, разкри, че Клуни е доверил на приятелите си, че децата му са се превърнали в негов основен приоритет и затова се опитва да намали максимално работните си задължения.

Наскоро в интервю за "W Magazine" той разказа за ежедневието си по време на пандемията: "Ще ви кажа нещо за новото си хоби. Пускам по две-три перални на ден и мия чинии по цял ден, защото децата ни са истински прасенца. А от време на време трябва и да къпете децата. Аз дори подстригвам косата на сина ми, но се оказах много зле в това. Все пак, косата му ще порасне бързо" - казва холивудската звезда.