Къмпинг "Градина" отваря, резервират бунгала за хоум офис през лятото

Един от най-предпочитаните къмпинги по Южното Черноморие -"Градина", подновява работа от днес при засилени мерки за безопасност.

За първа година местата за караваните са намалени от 276 на 63.

Очакваме много силен сезон, каза управителят на къмпинга Елена Пинелова, цитирана от БНР. По думите й вече има много направени резервации.

"При караваните наблюдаваме тенденция да запазват цял сезон, като много от гостите са си планирали хоум офис през лятото тук на къмпинга“, допълни Пинелова.

Плажната ивица на къмпинга вече е готова за сезона, до дни ще отворят и плажните заведения.

При специални мерки работят и общите части в къмпинг „Градина“. Заведенията за хранене са пригодени според препоръките на здравните власти, разпологайки масите на необходимото разстояние и извършвайки стриктна дезинфекция. Домакините в къмпинга – от работещите на рецепция до хигиенистите, са оборудвани със специални предпазни средства, маски и ръкавици, с които да посрещат и изпращат гостите.

Цените на плажа в Градина обаче остават сред най-високите. Плажът е разделен на 3 от концесионера, в двете части цената на чадър и шезлонг е 3 лв. , в централата част - 8лв. Това прави много неприятно впечатление - каза министъът на туризма Ангелкова преди дни.

Вижте повече

23 плажа с безплатни чадъри този сезон

23 плажа с безплатни чадъри този сезон

Останалите плажове с намалени цени