" Левски" с нов генерален спонсор.

" Левски "ще има нов генерален спонсор. Това ще бъде букмeйкърската компания Winbet - съобщава Гонг.бг.

Двете страни са постигнали принципна договорка и съвсем скоро се очаква да бъде подписан договор. Компанията е предложила добри условия и ръководството на Левски е приело офертата.

По-рано днес мажоритарният пакет акции на ПФК "Левски", които досега бяха на името на Георги Попов, вече са джиросани на Наско Сираков. Това съобщи самият той в официалния сайт на сините.

Ето какво написа Сираков :

„Скъпи левскари, От тази сутрин, 2 юни – Деня на Христо Ботев и на загиналите за свободата и независимостта на България, съм собственик на 86,6% от акциите на "ПФК Левски" АД. Искам да изкажа своята благодарност на г-н Георги Попов и г-н Васил Божков за направеното в любимия ни клуб досега и за това, че изпълниха поетия ангажимент да не пречат на клуба. Тъй като се нуждая от време за да се запозная детайлно със ситуацията в "Левски", моля всички да проявят търпение до следващата сряда, 10 юни когато ще се състои първата ми пресконференция. В момента фокусът трябва да бъде върху предстоящите два много важни мача – с "Лудогорец" в Първа лига и с "Локомотив" (Пловдив) в полуфиналите за Купата на България. Дела трябват! Само "Левски"! Ваш, Наско Сираков."