Мая Манолова отива на избори: Борисов има алтернатива

Имаме план, предлагаме 19 мерки за следващите 19 месеца до края на 2021година. "Днес обявявам нашата икономическа пътна карта за бързо възстановяване на работните места и икономическо съживяване на България в следващите 19 месеца. С тази пътна карта ще се явим на парламентарните избори".

Поне толкова време ще е необходимо държавата да излезе от кризата, която се дължи не само на COVID-19, но и на управленската немощ на „Борисов-3". Борисов не е единствен, алтернатива има.

Това заяви председателят на Гражданската платформа „Изправи се БГ" Мая Манолова по време на протеста днес пред Министерския съвет - съобщава ОФНЮЗ.

Протестът е организиран съвместно с майките на деца с увреждания от Национална гражданска инициатива „Системата ни убива".

За началото на протеста в 11 часа пристигнаха привърженици на Гражданската платформа и на „Системата ни убива" от над 24 града .Да подкрепят протеста дойдоха представители на малкия бизнес, самонаети лица, таксиметрови шофьори, розопроизводители, лекари, земеделски производители, пчелари, готвачи, сервитьори и представители на други общности- пише "Офнюз".

снимка: Офнюз