Мелания се готви за Коледа в Белия дом

Доналд Тръмп все още не е признал победата на изборите на демократа Байдън. И не бърза да напусне Белия дом. Мелания също се готви да посрещне Коледа в него.

Това е малко странно, защото е известно, че първата дама не обича Коледа и прави всичко просто по задължение.

"На кого му пука за коледни глупости и дрънкулки?"- се чува на записа разпространен от нейна бивша съветничка и приятелка Стефани Уолкоф, която наскоро издаде книга с разкрития за Мелания.

"Но трябва да свърши това, нали"- казва още в записа Мелания.

Все още не е ясно как точно ще украси този път Белия дом Мелания. Ясно е, че ще го направи за последен път! -коментират социалните медии.

В дните след изборите и преди Коледа се коментират отново и проблемите в брака на Тръмп и Мелания.

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп очаква с нетърпение края на президентските пълномощия на съпруга си, за да подаде заявление за развод, съобщи наскоро "Дейли Мейл".

Пред изданието бивша сътрудничка на президента Омароса Маниголт Нюман заявява, че "15-годишният им брак е приключил", а Мелания "брои минутите" до края президентския мандат, за да подаде заявление за развод.

"Тя не го е направила досега, тъй като се е опасявала от нежелани последици – ако си тръгне, докато президентът е все още на власт, той би могъл да я накаже", твърди Нюман- пише "Дейли Мейл"