Петков: За два дни работа на правителството, прокуратурата отново е бухалка

За два дни работата на служебното правителство, прокуратурата отново се е превърнала в бухалка. Единият начин чрез директни заплахи, а другия чрез теч на информации към медии, коментира съпредседателят на ПП Кирил Петков в парламента.

"Третото нещо, което се случва, е, че в момента всичките "кафяви медии" и прокуратурата работят в координация заедно. Четвъртото нещо, което се случва - почнаха отново да ни плашат, че няма пари. Някакви милиарди пак нямало. Петото нещо, което се случва, е, че утре ще дадат само на половин милион пенсионера добавки, а на милион и половина пенсионери няма да дадат", коментира още Петков.

С огромна скорост успяхме да се върнем към стария модел. Хубавата новина е, че има само два месеца от този "ужас" и след това отиваме на избори, каза още Петков.

Относно вчерашната акция на полицията на два адреса в София, един от които на офис на депутата от ПП Настимир Ананиев, Петков попита защо от полицията трябва да влизат физически в нечий офис. Вместо това могат да изискат документите по съвсем нормален ред.

Осем месеца, след като са получили сигнала за белгийска фирма, точно вчера те влизат в офисите на Настимир Ананиев, коментира Кирил Петков.