34 ден протести , центърът на София остава блокиран

Антиправителствените протести продължават и днес. Остават затворени за движение от протестиращи основни кръстовищи в София. Към 7 ч. тази сутрин са окупирани кръстовищата на бул. "Цар Освободител", бул. "Дондуков" - връзката с бул. "Тодор Александров" пред Министерския съвет.

Затворено е и кръстовището на "Орлов мост". Там лагерът на протестиращите остава обграден с кофи за боклук, палети и пейки с изключение на малка част, през която се пускат линейки.

Социалните мрежи призовават освен традиционния протест тази вечер да има и т.н. "Дискотека за оставка". Музиката ще бъде революционна.

33-ят пореден ден на антиправителствени протести протече спокойно. Стотици се събраха на столичния площад "Независимост" с искания за оставки на премиера Бойко Борисов и на главния прокурор Иван Гешев. Блокиран беше бул. "Дондуков" и протестиращите заявиха намерението си тази блокада да остане за постоянно. Традиционното протестно шествие достигна до блокирания Орлов мост. Там се провежда импровизиран концерт.