Свилен Ноев - лице на кампания на SOS Детски селища България.

Свилен от "Остава", става лице на кампания, посветена на изоставените деца, съобщиха инициаторите от SOS Детски селища България.

SOS Детски селища България започва кампания „Стани Великан“ на първи февруари и ще продължи до 28 февруари. Лице на кампанията е Svilen Noev - Свилен Ноев, който подарява песента си „Великан“ на SOS Детски селища България. В записа участват музикантите от група „Остава“ и СВИЛЕН-младши.

„Вярвам, че всяко дете може да стане великан, ако има нужната подкрепа. Надявам се феновете ми и всеки, който може, да подкрепи децата в риск като стане SOS Приятел“, споделя Свилен.

Всеки, който иска да промени тъжната статистика и да подкрепи кампанията, може да го направи още днес като стане наш SOS Приятел през сайта - https://sosbg.org/sos-priateli/ или като изпрати SMS с текст 5 на 1287 и се регистрира като SOS Приятел с месечно дарение от 5 лева.

Набраните средства ще бъдат изразходвани за подсигуряване на ежедневна грижа за децата, младежите и семействата, които Сдружение SOS Детски селища подкрепя. Всеки, който е подкрепил кампанията, може да стане и неин посланик като добави рамка на профилната си снимка във Фейсбук. Така ще покаже на всички свои приятели в социалните мрежи, че не е безразличен към съдбата на децата в риск!