Тити : Акциите на "Левски" са свещени, колкото косите на Апостола

"Акциите на "Левски" са толкова свещени, колкото косите на апостола в музея. Никой няма право да ги развява по този начин. Акциите са ценна книга. Не са да се разнасят. За да оцелеем се обръщам към "синя" България. Имаме спешна нужда от милион от половина и съм убеден, че ще ги съберем“ - каза емоционално Тити Папазов по Нова тв тази сутрин.

„Това е единственият път, по който може да се излезе от ситуацията. Съдбата е тази, която дава шанс на Левски да тръгне по нов път. В последните 15 дни 7-8 човека правихме всичко възможно, с идеи, с решения да стигнем до акциите по най-безболезнения начин. Няма една дума, в която да съм излъгал. На обяд в неделя Божков в разговор ми каза, че изпраща акциите и ще пристигнат при мен. Пита ме за адрес. Две са хипотезите. Вече са джиросани и той ме е излъгал или не са били джиросани, защото никой не знае като са попълвани, печат да се сложи. Нито има нотариус, нито има някой да ги наблюдава...."

Смятам, че в неделя е мисли така да постъпи, но в понеделник е променил решението си- каза още Папазов. След това, което направи с Левски, "синя" България няма как да му вярва. Жалко е, че в една много лошо измислена пиеса беше избран най- лошият актьор , който през годините минаваше за някой, който директно казва истината", заяви Папазов.