Цветанов: Ще направя партия през септември, ще участвам в изборите 2021

Никакви отношения нямаме с Борисов в момента , само за имен и рожден ден се чуваме- каза напусналият скоро ГЕРБ Цветан Цветанов за бТВ.

От Герб отсъства енергията и доверието, няма обратната връзка. В управлението има непоследователност и хаос .

Аз ще направя политически проект, изцяло нов ! Ще се постарая да го изградя , но без грешките допуснати при структурирането на ГЕРБ.

Тогава нямах опит. Имах енергия, обикалях страната и се срещах с хората, но нямах достатъчно опит. Сега вече имам опит , имам и енергия . Мисля, че трябва да надскочим вече този преход и да дадем шанс на това поколение , което през тези години се образова и вече работят в различни компании в България и извън нея. Имам невероятна подкрепа от българите, живеещи в чужбина. В момента обсъждаме името на партията и най-късно през сезптември ще направим учредяване. Искам да дам шанс на всичи знаещи и можещи,

Стана ясно ,че новата партия ще разчита и на части от ГЕРБ като организацията във Видин .

И ще участва в парламентарните избори 2021г.

Не стоя зад снимките на Борисов в спалнята- каза Цветанов .Според него Георги Харизанов е човекът, който ще е двигател и организатор на политическа партия ГЕРБ - т.е. негов заместник.

Казах на Борисов, че живее във виртуален свят. Около него има 10 души, които му говорят само това, което иска да чуе.Те го откъснаха от реалността и в момента върви хаотично надолу- каза бившият втори в ГЕРБ Цветан Цветанов.