Протестиращ коментира разговора на Христо Иванов за Маджо

Останах с впечатлението, че Христо Иванов знае какво искаше да му каже Димитър Ламбовски и това е причината той да не желае да проведе този разговор. Задавам въпроси към него относно случката на "Орлов мост", защото смятам, че е важно да знаем посланията на хората, които желаят да управляват България. Цялата тази ситуация ми се стори странна и мисля, че трябва да бъде разяснена- това каза а Нова тв един от участващите в портеста Кирил Радев.

"В рамките на следващия ден имаше две интервюта на Христо Иванов, които се разминаваха по съдържание", казва Радев.

"В живото си предаване Иванов два пъти обещава, че след излъчването ще говори с Ламбовски, а след това казва, че такова нещо не се е случило. Не виждам защо не го е направил, след като не се притеснява от такъв разговор и още повече, че е обещал", добави Кирил Радев.

"Предлагам всеки един, който се интересува от ситуацията, да я изгледа детайлно. Освен вербалното поведение на участниците, можем да анализираме и жестовете им", предложи той.

След въпросите на Кирил Радев , острата му реакция и заключенията му, че Иванов очевидно се притеснява да проведе разговора с Ламбовски пред камера, но е готов да го проведе зад камера, протестиращият е бил засипан с критики от фенове на ДБ, разкрива самият той във видео , озаглавено "Орлов мост, имаме проблем".