Какво решиха управляващите

Коалцията запазва своята стабилност и в този състав ще продължи управлението на страната до завършване на мандата до пролетта следващата година.

Най-сериозният въпрос е отхвърлянето на престоящият вот , поискан от БСП. След това ще се занимаваме с евентуални кадрови промени .Това каза лидерът на НФСБ Валери Симеонов, след срещата тази сутрин на партиите от управляващата коалиция.

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов беше лаконичен- вотът няма да мине, промени в кабинет ще има!

Примерът Борисов : На срещата бяха и тримата министри с оставки. Те са свършили значими за държавата неща. Но се привързват към Делян Пеевски, не без съдействието на т.н. "градска десница". Това е евтина политика , която виждаме от Христо Иванов.

Сега трябва да мобилизираме партиите в коалицията за преодоляване на вота . Мотивите са изсмукани от пръстите.

Предстоят тежки месеци. България е единствената държава,която отрече пандемията. Другите затягат мерките . У нас всеки , който се опита да каже, че има проблем се отхърля.

Гледам лицата на протести, познавам ги всичките , Не си представям държавата да се управлява от такива хора. Държавата ще фалира.Те няма да могат да я прдведат през това бурно море. Трябва консолидация .

Служебно правителство абсурд! Тогава ще се подмени протеста с наш протест! Този незрял президент , както го нарекоха"фигурант" ,на който Шиши му реди кабинета ? Но нямаше протест, Христо Иванов не излезе да пита как така Шиши му нареди служебното правителство? А сочи моите министри, които са постигнали безкрайно добри резултати......

Ще направим огромен ремонт на кабинета. Но днес трябва да мислим за януари, февруари....За кризата тогава. Христо Иванов трябва да каже с кого е управлява или пак върши мръсната работа на БСП и ДПС.

Сега не трябва да се раздвояваме и да мислим за оставки.