ПП: От утре започват дискусии за коалиционно споразумение

"Продължаваме Промяната" започва серия от дискусии по ключови политики с цел изработване на коалиционно споразумение, съобщи пресцентърът на формацията. Преговорите започват от утре - 23 ноември и ще продължат до събота - 27 ноември, предаде БТА.

Във всяка от дискусиите по различните теми са поканени да участват по трима експерти от БСП, "Има такъв народ" и "Демократична България". На тях ще бъдат обсъдени основните проблеми на съответния сектор, предложенията и мерките, които се предвиждат според програмите на различните партии. Във всяко от обсъжданията ще участва по един от лидерите на "Продължаваме Промяната" Кирил Петков и Асен Василев, се посочва в съобщението.

Срещите ще бъдат проведени като паралелни дискусии и ще бъдат предавани на живо в страницата на "Продължаваме Промяната" във Facebook, YouTube и на сайта promeni.bg.

Медиите ще могат да следят дискусиите онлайн. Изявления за медиите не са предвидени по време или след дискусиите. Коментари от страна на "Продължаваме Промяната" ще има след приключване на пълния цикъл от срещи, уточняват от пресцентъра на ПП.

Темите са: Енергетика, Икономика, Транспорт, Здравеопазване, Земеделие, Образование, Електронно правителство, Вътрешна сигурност, Култура.